Årsfesten 2013

Årsfesten 2013

Årets årsfest ble avholdt søndag 3. februar på Breidablikk med speidere, ledere, foreldre og besteforeldre :-)


Breidablikk var fyllt opp med speidere, ledere, foreldre og besteforeldre.

Årsfesten ble åpnet med en felles innmarsj av alle enhetene, tropp, flokk og beverkoloni. Tradisjon tro ble Fagerstrand sangen sunget før flaggutrulling til sang. Deretter var det opptak av en leder i troppen etterfulgt av opptak av en speider i troppen. En av troppspeiderne holdt et kort foredrag om årets landsleir for troppspeiderne, Stavanger 2013. Mer informasjon om årets høydepunkt finner man her: www.stavanger2013.no.

Foreldreforeningen hadde stilt opp og disket opp med pølser, kaker, brus og kaffe, og det var mer enn nok av godsakene. Underveis solgte speiderne lodd og det var mange flotte gevinster donert av næringsliv og private, så det var ingen unnskyldning til å ikke kjøpe lodd. Mens maten ble nytt og lodd solgt så ble det vist bilder fra året som gikk.

Flokken hadde deretter satt opp underholdning etter litt informasjon om de aktivitetene flokken hadde vært med på i løpet av 2012, der de utvalgte måtte gå og løpe og gjøre bevegelser til eventyret om de tre geitene som skulle til seters for å spise seg fete. I tillegg fikk man prøvd seg på å føre en stang ned mot gulvet sammen, det er ikke så lett som det kan virke som når flere skal gjøre dette sammen :-)

Etter flokken var det troppen og beverkolonien som orienterte om sine aktiviteter.

Helt til slutt var det avslutning med flagginnrulling til sang avsluttet med speiderbønn.

Takk til alle foreldre som stilte villig opp, takk til alle som donerte premier til lotteriet og takk for en hyggelig søndag sammen med foreldre og besteforeldre :-)